Styroplast pro Routa - ylivoimaisesti markkinoiden paras EPS 120 -routaeriste

Routaeristeen tehtävä on suojella rakennusta routavaurioilta koko rakennuksen käyttöiän ajan. Hyvä routaeristys vähentää rakennuksen energiankulutusta. EPS-levy eristää hyvin lämmön, pitää pakkasen loitolla ja on erittäin kosteudenkestävä.

Laatua parantaakseen Styroplast Oy on panostanut voimakkaasti tuotekehitykseen. Keväällä 2013 tehtaallamme otettiin käyttöön uusi tuotantolinja, jossa jatkuvatoiminen automaattikone valaa EPS-levyt kertamuotituksella yksin kappalein. Tuloksena syntyi markkinoiden uusin ja paras EPS120 –routaeriste, erittäin tiivis ja sileä eristelevy. Uusi tuote sai nimekseen Styroplast pro Routa.

Styroplast pro Roudan etuina ovat suuri murtolujuus sekä poikkeuksellisen suuri taivutuksenkesto. Siksi se kestää asennus- ja rakennusaikaiset rasitukset perinteisiä EPS-eristeitä paremmin. Ja mikä tärkeintä, pro Routa -eristeessä on vedenimeytyvyys saatu tiputettua reilusti alle 1 tilavuusprosentin.

VTT:n suorittamissa CE-merkinnän alkutestauksissa sekä laadunvalvonnan seurantatestauksissa vedenimeytyvyys on ollut 0,2–0,5 tilavuusprosentin välissä. Vähäisen vedenimeytyvyyden vuoksi Styroplast pro Routa -eristeet säilyttävät routasuojausominaisuutensa erityisen hyvin koko rakennuksen käyttöiän ajan.

pro Routa Styroplast

Vähäisen vedenimeytyvyyden vuoksi pro Routa -eristeet säilyttävät routasuojausominaisuutensa hyvin koko rakennuksen käyttöiän ajan.

Miksi pro Routa?

Routasuojausominaisuuksia vertaillessa EPS pro Routa on taloudellisin vaihtoehto routaeristeeksi. Pienellä lisäinvestoinnilla saadaan suuri parannus routasuojaukseen. Saatavana on myös kätevä 100 mm sivupontattu eristelevy, jossa levyn pitkät sivut (1200 mm) on puolipontattu. Näin 100 mm routaeristys saadaan kuntoon yhdellä kierroksella, joka tuo tehoa työskentelyyn.

Eristelevyn rakenne on homogeeninen, eli pintaan tulleet naarmut ja pikkuvauriot eivät heikennä eristeen kosteudenkestävyyttä. Styroplast pro Routa -eristeitä käyttämällä varmistat laadukkaan routaeristyksen rakennukseesi.

Käyttökohteet

Styroplastin pro Routa sopii kevyesti kuormitettuihin routaeristyksiin, kuten kiinteistöjä ja rakennuksia ympäröiviin routaeristyksiin, piha-alueille pihakäytäville ja kevyesti liikennöidyille alueille, joissa on polkupyöräliikennettä ja vähän autoja.

Alhaisen vedenimeytyvyytensä vuoksi pro Routa -eriste ei tarvitse suojakseen ylimääräisiä muovikalvoja.

  • Vähemmän työtä ja kustannussäästöä muissa hankinnoissa

Suuren murtolujuuden sekä taivutuksenkeston vuoksi pro Routa eristelevy kestää asennus- ja rakennusaikaiset rasitukset.

  • Kestää hyvin konetäytöt